Semester

Min kamera är trasig och jag känner mig Halv. Så nu får jag hålla tillgodo med mobilen. Inte alls lika roligt men kan inte låta bli att fota! 
Första dagarna blev lite lata dagar vid stranden. OOch ett av de finaste ställena jag vet är just här. Mitt gamla hemma.  Älskar detta område och saknar mina cykelturer och promenader här….
Barnen skrattar och plaskar. Ligger på Stranden och lyssnar på barnens glada lekar. 

Hemma igen på balkongen och njuter i skuggan en stund. Sitter och funderar på varför människor gör och säger saker.? Varför har man så mycket krav på andra? Eller har man det? Låt oss få vara den vi är utan att tycka eller dömma. 

Avslutade en härlig dag med att få äta lite smultron ! Åh så gott och doften är då underbar! Tänker tillbaka på mina somrar hos mormor och morfar. Snart ska jag åka dit och ta med mig cykeln och njuta av minnena.

Nu en stund i solen och lite bad, cykelturen blir ikväll och lördag väntar en heldag med gamla ungdomsvänner. Det ser jag fram emot
Hej hej


Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s