Njuter!

Att få ha så fina varma dagar när man är ledig får mig att må så bra. Att få ta dagen som den kommer ….att bara vara i nuet. Om en vecka är jobbstressen tillbaka det vet jag, höstterminen är en hektisk tid.
På den här grusvägen och just här i diket cyklade jag ner med min nya cykel som barn. Pappa sprang bakom och höll i pakethållaren för att sedan släppa och jag vinglade rakt ner i diket. Pappa han skrattade så åt synen med lilla mig sprattlandes i diket.
Porlande bäcken där man suttit och lyssnat, föst hem korna, åkt traktor över bron. En underbar barndom.

Solnedgång och fåglarna kvittrar omkring mig. Sitter på ”min gamla bro” och njuter av sista kvällen ”hemma”. Där jag varit alla mina barndomssommrar. Barfota springandes i ladugården, på åkrarna och grusvägarna. Vet inte när jag kommer hit igen….

Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s