Dags nu!

 En ängel kom… De visar sig överallt när man mest behöver dem, och talar om att du är bra precis så som du är. DU är värdefull! Nu är det dags att ägna sig åt konkreta saker för att få en fast grund att stå på.

Ensamma promenader i skogen . Tystnad, lite fågelkvitter och grenar som knakar. Doften av svamp och mossa ‘kliar’ i näsan. Den gröna mjuka bädden känns inbjudande att bara lägga sig ner och titta upp i trädkronorna.

  När hjärtat och huvudet inte kan ‘samarbeta’ kan orden man säger såra djupt trots att man egentligen inte menar ett enda ord.  Var kraftfull! Ta bort det negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft.
Människor kommer och går av olika anledningar och man kan aldrig hålla krampaktigt omkring benet när de går…  Det är livet…  Nya möten kommer.
Njut av livet!
Du ÄR värdefull!
Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s