Tillit

Tillit till sig själv eller varandra är något många brottas dagligen med. Det blir som en karusell och man måste tillslut våga att chansa. Vågar man inte så fortsätter man att brottas …kanske livet ut och allt blir mjukt som en smörklick och rinner iväg. Varför inte bredda sina vyer…
Den viktigaste grunden man behöver kanske är att ”älska, glömma och sist men inte minst ; förlåta!” Inte förrän den grunden finns, står man stadigt och klarar av att ta sina steg framåt. Det som de flesta innerst inne längtar efter.
Att vara beroende av någon gör lätt att misstänksamheten i huvudet växer och tar över hjärtats känslor. Man behöver inte springa uppför trapporna. Det är bättre att ta ett steg i taget och vara närvarande här och nu!
Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s