Varma sommarkvällar i Parksnäckan…

…Nja, snarare Sommarkväll i ösregn.

Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Iskasson var Uppsala i kväll. Det började bra med uppehåll. Men ganska snart startade regnet. Jag glömde i all hast regnkläder när jag var hemma en sväng innan jag åkte tillbaka till stan.

Men trots blöt inpå armar och ben var det en riktigt trevlig kväll. ”Gubbarna” gjorde bra i från sig. Så jag är glad att jag åkte med.

Hemma igen kryper jag ner i sängen och dricker en kopp te och går igenom bilderna som jag tyvärr inte lyckades så bra med. Det var svårt när man sitter bland massor med människor och det börjar att regna. Till slut fick jag packa in kameran så den inte for illa av allt regnande.
DSC05870 (kopia)

DSC05873 (kopia)

DSC05875 (kopia)

 

DSC05884 (kopia)

DSC05890 (kopia)

DSC05892 (kopia)

DSC05894 (kopia)

Hits och minnen till låtar som ”Öppna Din Dörr”, ”Hos Dig Är Jag Underbar”, ”Under Ytan”, ”Kom Amelia”, ”Dina Färger Var Blå”, ”Du Får Göra Som Du Vill”, ”Vågorna”, ”Ruta Ett”, ”I En Annan Del Av Världen” och ”En Dag” m.fl.

DSC05895 (kopia)

Tack fina underbara tjejer för i kväll ❤ Ni gjorde min dag tillsammans med grabbarna på scenen !

 

Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s