En alldeles speciell dag <3

I dag har det varit en alldeles speciell dag med massor av härliga upplevelser. Allt ifrån behandlingar till samtal. Magiska aha upplevelser . Jag hade förmånen att få träffa fina underbara personer med massor av kunskaper…magi! ❤

En vän till mig utförde healing på mig …Och ska jag vara ärlig så var jag lite orolig att jag skulle bryta ihop. Men det var bara fantastiska stunder och fina budskap som jag sedan fick mer hjälp att tolka av en fantastisk kvinna ❤ Tack!

DSC06040

DSC06044

DSC06053

Ja jag jobbar på att ”sätta” mig själv på bild… Efter behandling och samtal åker jag till hamnen och går omkring och samlar mig…. Fotot på mig själv är med självutlösare 😉

DSC06058När jag kommer hem ser jag att något står utanför min dörr…. Där! Där nere på altanen står en liten tallrik med nyplockade fina rensade kantareller. Stora gula och fina ❤ Tacksamheten och kärleken sköljer över mig som en våg ❤  Lycklig tacksam och glad för en sådan fin handling av mina hyresvärdar…tror jag .

 

Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s