Man glömmer lätt bakom kameran

Jag sitter och lyssnar på tv och alla samtal kring 11:e september 2001. De intervjuar en man som tog sig dit med sin kamera och blev stoppad att komma närmare av en polis. ( Hon räddade antagligen hans liv). Han tänkte bara på att få bra bilder med sin kamera. Människor sprang omkring honom och skrek att han skulle springa, samtidigt som skyskraporna rasade. Han sprang….

Jag förstår hur man med en kamera glömmer bort allt runtomkring och även kanske faror. Förra sommaren när jag kom hem låg det en stor huggorm utanför min trappa upp till dörren. Jag är livrädd för ormar! Vad gör jag?

Jo, jag hoppar över ormen ( Med flippflopp på fötterna) för att hämta min kamera. Ut igen, men nu med stövlarna på fötterna och kameran i händerna. Jag som är så otroligt rädd för dessa slingrande typer fotograferar ormen. Så jag förstår handlingen… men ändå inte då det är galet. Jag funderar på vad det är som händer i vår kropp/själ när man gör sådana saker? Är det egot som blir undanknuffad?

Törs ni titta på ormen så kolla här

Ormen är verkligen inte jämförbar med det tragiska vi fick se i direktsändning 2001. Tänker på hur fantastiska de är, alla modiga människor som levererar filmer och bilder till oss andra för att vi ska få se.

Mina bilder idag är inga bilder som inte är farliga att fota eller behöver knuffa undan rädslor.

Att vakna till en lugn fin morgon och se solen ta sig upp på himlen är så magiskt underbart och det fyller hela kroppen med kärlek och ödmjukhet.

Naturen är fantastisk!

 

 

 

Sol, tystnad och lugn.

Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s