Dopet

Enligt Svenska kyrkan är dopet ett av kyrkans sakrament, alltså något som Jesus sa att vi ska göra. Genom helt vanligt vattnet, ges en unik gåva, barnaskap hos Gud.

I morgon är det dags för mitt barnbarns dop.

Min mamma har plockat fram vår dopklänning som är ca 80 år gammal. Mamma, hennes bror och deras kusiner, jag själv, min syster, våra pojkar ( Mina tre söner och min systers son). Och nu är det dags för sonens dotter. Klänningen är gammal och skör och min mamma har försökt att stärka lite under knapparna. Jag tittar på klänningen och beundrar det fina arbetet de gjorde förr.

Knypplade spetsar och handsydd klänning. Jag tror att det är min mormor som har sytt den men jag är osäker på om det stämmer.

Enligt svenska kyrkan är dopet är ett av kyrkans sakrament, alltså något som Jesus sa att vi ska göra. Genom helt vanligt vattnet, ges en unik gåva, barnaskap hos Gud.

Nu är också den lilla koftan som jag har stickat klar.

Jag hoppas att hon kan ha den…som hon växer kan man undra.

 

Då jag är veteproteinallergiker och en av faddrarna inte tål gluten, lovade jag att baka lite kakor…tårta slapp jag tack och lov.

Det blev apelsindrömmar och amerikanska chokladkakor

Riktigt goda!

 

Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s