Höst och pyssel

I dag på hemvägen stannade jag till i en liten outletbutik. ”Sprang” på denna ljusslinga med lampor. I år kunde jag inte låta bli…det blev lite ljus i köksfönstret.

 

 

 

 

Även en ljuslykta med ljus från miljögården. Tänk att jag i flera år har tagit bort ”plasten” runt ljuset, men att det ska sitta kvar. Det håller ljusets form på plats och man klipper bort allt eftersom det brinner.

Nu kan man krya ner i sängen efter en mysig pysselkväll.

Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

2 thoughts on “Höst och pyssel”

    1. Den är jättefin Mamma C ! Så mysigt i fönstret. Jag tittade på den förra hösten men tyckte att jag då inte ville betala priset. Nu blev det ett impulsköp då den var 100 kr billigare… eller så var det meningen nu 😉
      Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s