Vaknar till snö

Fullt med snö möter ögonen när vi drar  upp gardinerna i dag! Fåglarna kvittrar och flyger omkring, tyvärr är de svåra att fånga på bild. Det är ljust, vackert och behagligt trots den gråa himlen.

Just nu är det mycket grönt i butiker med inredning mm och inredningstidningar. Så varför inte gräva i skåpen och plocka fram den gröna vasen och ljuslyktan. Dessa köpte jag någon gång 2005-2008.

Det lyser lugnande från den gröna färgen. Grått, grönt och en röd matta…så nu önskar jag mig kuddar till den gråa soffan som passar i färgerna. Kanske man ska försöka sy?

I går pratade de om citrusträd på Nyhetsmorgon tv4. För 1 1/2 år sedan satte jag ekologiska clementin kärnor i jord. Så här långt har de kommit nu. 2 st krukor står i fönstret och jag hoppas att jag kan få de att överleva utan problem. Förra helgen fick de specialjord och även specialnäring köptes. Tyvärr har jag vridit dem i fönstret och igår fick jag höra på tv att det stressar växten. Så nu får de stå som de står och få lite lugn och ro.

Förra helgen plockade jag in ett par syrenkvistar som nu har vaknat till liv.  ”Ett öppet hjärta leder dig in till drömmens värld. Låt ditt hjärta leda dig till drömmens värld” -Växternas språk. Solöga

En annan färg i vår är rosa! Hittade garn till extrapris här Mönstret till tröjan jag vill sticka är från drops design och garnstudion är en bra sida med massor av mönster.

Ha en fantastisk söndag!

 

Annonser

Författare: Carinas Photolifestyle

Välkommen till Carinas photolifestyle, en inspirationssida i bilder. Vi alla har olika sätt att varva ner och samla energi. Jag använder mig av min kamera sådana stunder. Jag vill gärna dela med mig av mina bilder och hoppas att ni ska finna lite inspiration och energi genom dem. Jag önskar att jag hade mer tid till att fotografera och göra något av mina bilder. Några event har jag också varit med på, och fotograferat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s